Bli volontär 

Tillsammans skapar vi ett mer hållbart och inkluderande Blekinge. PRomenadvän

Hej Blekinge letar efter volontärer som vill gå promenader med äldre. Ni träffas ungefär en gång i veckan och bestämmer själva när, var och hur. Alla volontärer får en fin Hej Blekinge termos och muggar för en härlig fikastund efter promenaden om så önskas. Är du intresserad så hör av dig till oss så tar vi ett kort samtal med dig för att ta reda på intressen och önskemål. Därefter matchas du med med en äldre som anmält intresse. Läs gärna om solskenshistorien mellan två av våra promenadvänner. 

TRIVSELcaféer

Du kan göra en volontärinsats hemifrån! På våra caféer bjuder vi på hembakat och vi behöver ständigt goda bakverk att bjuda på. Det får gärna vara saker som går att frysa in eller som håller sig i en kakburk någon vecka. 

En annan uppgift är cafévärd. Där behöver vi extra händer och trevligt bemötande. Caféerna är en social stund för alla äldre och som värd serverar du kaffe och kaka samt sitter ner och njuter av fina samtal. 


KUnskap, engagemang och tid

Vi letar alltid efter människor som vill bidra. Om inget av de andra insatserna passar dig så är du mer än välkommen att kontakta oss och berätta vad just du vill bidra med.